Kiinnostaako rugbyhaaste?

 

Haluatko haastaa itsesi ja kokeilla uutta urheilulajia? Tule kokeilemaan kontaktitonta touch rugbya tai kontaktillista rugbya kanssamme!

Seuraava alkeiskurssi on naisille ja teemana olympialaji 7-rugby!

Naisten alkeiskurssin ajankohdat:

  • Tiistai 11.10. klo 20:45-22:30
  • Sunnuntai 16.10. klo 17:30-19:00
  • Tiistai 18.10. klo 20:45-22:30

Et tarvitse aiempaa kokemusta tai tietoa lajista. Varustaudu urheiluun sopivalla vaatetuksella, juomapullolla ja lenkkareilla tai nappiksilla. Tulemme pyörimään kentän pinnassa ja vaatteiden on hyvä kestää repimistä. Kurssi pidetään Talin jalkapallohallissa (Purotie 8, Helsinki).

Rugby Sevens, eli suomalaisittain 7-rugby, on vauhdikas versio rugbysta, sillä peliaika on vain 7+7 minuuttia. Eli yksi peli on ohi noin 15 minuutissa! Tätä lajia pelattiin olympialaisissa ensimmäisen kerran elokuussa 2016. Pelaajia kentällä on 7 per joukkue, mistä pelin nimikin tulee. Suomessa naiset pelaavat usean turnauksen talvisarjaa tekonurmella. Suomen naisten maajoukkue pelasi vuonna 2016 Euroopan korkeimmalla tasolla 7-rugbyn EM-kisoissa, mm. olympilaisissa pelannutta Ranskaa vastaan. Warriorsin naisilla on talvisarjassa kaksi joukkuetta Black ja Gold, joten kaiken tasoisille pelaajille löytyy joukkue ja peliaikaa. Blackin tavoitteena on voittaa mestaruus, kun taas Goldin tavoite on oppia ja pitää hauskaa.

Talvikautena touch rugbya seurassamme pelataan sunnuntaisin Talin jalkapallohallissa klo 18-19 (kenttäaika), joten jos kontaktiton rugby kiinnostaa, ilmesty paikalle mikä tahansa sunnuntai 16.10. alkaen.

Tervetuloa mukaan!

Warriors Rugby Club on myös Facebookissa.

Muut yhteystiedot: Warriors yhteystiedot.

 

Haluatko kuulla lisää?

Täytä alla oleva lomake ja saat lisätietoja rugbysta: